keskiviikko 28. heinäkuuta 2010

Kesäistä puuhastelua


Ennen seuraavaa Hiilto Adventure -tekstiä tarjoan kevyttä välipalaa. Eikös sitä hienommilla aterioillakin ole tapana nauttia joku suun puhdistaja ennen seuraavaa ruokalajia, jotta kaikki makunyanssit pääsevät oikeuksiinsa?

Hauskan ja erittäin helteisen päivän ratoksi oli tarjolla melontaa Kulkusen kanssa Bodomilla ja illalla Alpon järkkäilemä patjailutreeni Westendissä. Melonta kulki hyvin, joten Archipelagoa ei pidä odottaman kovin suurella kauhulla. Patjailu oli kovin hauskaa ja osallistujamäärä jopa yllättävä! Radan lähtö oli Toppelundin uimarannalla, josta lähdimme heti vesille kohti Varsasaarta. Patja kulki hyvin (Jysk 2,95), eikä ongelmia ollut muutenkaan. Rata meni noin suurinpiirtein sanottuna Tvijälpin yli ja Småholmin rantoja pitkin, jonka jälkeen rantauduimme Lyökkiniemeen. Siitä oli kevyttä korttelisuunnistusta maaliin.

Varsasaaren mökkeilijät olivat kovin ystävällisiä ja kannustivat merkillisiä uimapatjan ja kartan kanssa juoksevia (aikuisia) ihmisiä. Suurinta hupia oli kuitenkin rantautuminen Lyökkiniemen hienostoasuinalueelle ja juokseminen vettä valuen ja patjaa kantaen pitkin jalkakäytäviä ja kävelyteitä. Harmi ettei katsojia löytynyt, kun karautin heti erään tontin rajan jälkeen vattupuska kohisten viimeiseen rastimäkeen.

Kyllä nyt taas jaksaa köpötellä vähän sitä treilraningiakin...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti