perjantai 22. lokakuuta 2010

Mammuttimarssia odotellessa...

 • Yhteislenkillä Teräsmiehen ja Visan kanssa ensinmainittu kamppasi Tiukus-paran jo ensimmäisen puolen kilometrin aikana. Polvi ja nyrkki maahan.
 • Oman seuran kannustus on muutenkin arveluttavalla tasolla: Lenkin päätyttyä kuulin jotain uhoa siitä, että vesirastilla vettä ei kohdallani todellakaan säästellä. Mutta ei se mitään. Katsotaanpa kenelle paukahtaa se pitkä yöosuus Vehka-Jukolassa. Se parhaiten nauraa, joka joukkueen kapteenina nauraa.

 • Kiitos kuitenkin vuoden 2008 Mammuttimarssin uintikuvasta:

 • Injinji-sukat (liner) toimivat hyvin kompressiosukan alla. Vahva ehdokas ensi perjantaille. Muuten varustepuoli aika auki sääennusteita odotellessa. Ruokapuolikin vähän hakusessa. Lamppuvalinta on myös tekemättä.

 • Yöunet tuppaavat olemaan suunnistus- ja juoksupainotteisia. Saisi aihepiiri jo pikkuhiljaa vaihtua. Ehkä sitten reilun viikon päästä.

4 kommenttia:

 1. Heei oot kyllä aika sissi, tsemppiä marssille!!!!!!!!

  VastaaPoista
 2. Katotaan noi sissijutut sitten lauantaina... karu keikka tulossa, vettäkin taidetaan saada niskaan vesirastin lisäksi. No, kai nää sitten kasvattaa luonnetta. Tai jotain.

  VastaaPoista
 3. vesirastin sakkokierros ON myös vaihtoehto :) uidessa saa sentään liikkua, mutta tuo pökkelönä makaaminen kun vettä kaadetaan päälle voi olla aika shokki.
  olen kytäjällä huoltohommissa lasten kanssa, mutta joudun tytön halloween-juhlien takia lähtemään päivällä pois. eli maaliintulosi jää näkemättä. ja siis keskeyttäähän ei saa....

  hanna

  VastaaPoista
 4. Jaa eiks me vedetäkään 12 tuntiin?! Sakkokierros on kuulemma lyhyt, mutta TOISAALTA, kyllä sen verran pitää nupissa viirata, että ottaa rastin ruutuun vesirastilta. Ja siis viiraahan se.

  VastaaPoista