perjantai 3. kesäkuuta 2011

Naisten päivä Helvetinkolussa

Perinteinen naisten päivä vietettiin tällä kertaa Orivesi-Ruovesi -akselilla. Keskiviikko-iltana vietimme aikaa Taatan mökillä Längelmäveden rannalla. Puhuttavaa oli kertynyt varastoon niin paljon, että emme joutaneet edes saunan lämmitykseen koko iltana, päivällinen sentään saatiin tehtyä ja syötyä.

Helatorstaina lähdimme kohti Ruovettä ja poikkesimme Jatan ehdotuksesta Kallenautiolle syömään sen tekemäni raparperimansikkahyydyke kakun. Ja hopsan keikkaa, kakku se olikin jäänyt mökille odottelemaan suunnistuskisoista palaavaa Taataa. Emme tästä masentuneet, vaan lyhyen kahvittelun jälkeen siirryimme puodin puolelle. Jospa vaihtaisikin tyyliä? Jaa ei vai?

Helvetinkoulun parkkipaikalle oli saapunut muutama muukin, mutta valtaosa teki vain lyhyen siirtymän itse rotkolle, joten saimme kävellä rengasreittimme (2,5 h) rauhassa. Loppumatkasta saimme leperrellä myös ihanille villisioille. Sari(kin) innostui niin kovasti tästä kansallispuistotouhusta, että uusinta on luultavasti otettava kesän mittaan jossain puolella Suomea. Kiitos ihanaisille, perjantai-aamuna tunsi töihin lähtiessä olleensa viikon lomalla! Ehkä tässä vielä jaksaa sen huomisen kevätjuhlan, JIIHAAAA!!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti