sunnuntai 1. tammikuuta 2012

Kalenterilehti kääntyiSylttinä kävimme perhekäppäilyllä Porkkalanniemessä. Karttana toimi hyvin vuoden 2010Archipelagon kisaversio, tällä kertaa kävimme coastaleering-rasteilla 1 - 2. Mister Icelandilla oli varsinainen multisportmieli (hieman purkamatonta energiaa varastossa joulureissulta):
 Sisäliikuntaähky on jo melkoinen, joten samaisena päivänä kaivoin Nissen vajasta ja lähdin raketin paukkeen sekaan harrastamaan ulkoliikuntaa. Tyydyin ajelemaan lähes koko matkan katuvaloissa, koska H7 ei kauheasti valaissut kävelyteiden kuoppia ja jäisiä lätäkköjä.

Pyöräily olikin hauskaa, ja heti seuraavana päivänä starttasin uudelleen päivänäöllä. Nissekin oli niin vauhkona tallista päästyään, että kieltäytyi jarruttamasta eräässä Bembölen latupohjan mäessä, eikä tokeentunut koko loppumatkanakaan. Kerran päästelin jarrutusmielessä metsän puolelle vastarinteeseen, kun huomasin, että edessä oli kolme hevosta rinnakkain taluttajiensa kanssa. Että tämäkin piti nähdä ja kokea, vaikka koko viime vuoden pärjäsin ihan hyvin ilman etujarrua! Ties vaikka menisin jo (jarrupala-)ostoksille?Onneksi Tapanimyrskyn tuhot oli ainakin osittain saatu jo sahailtua pois polulta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti