lauantai 11. joulukuuta 2010

Mammuttihiihtoa odotellessa, osa 1: Forte


Hiihtokausi tuli avattua 24. marraskuuta. Meno on keskittynyt lähinnä viikonloppuihin, koska Gumbölen latu ei runsaahkon lumentulon johdosta ole ollut parhaimmillaan vapaan uran suhteen. Muille laduille en viikolla ole joutanutkaan, työ kun on alkanut haitata harrastuksia. Vastoin periaatteitani olen siis juosta nylkyttänyt tielenkkiä. Tosin siihenkin saa uudenlaisen näkökulman, kun starttaa esimerkiksi aamulla klo 5.30.

Uutta näkökulmaa toi myös illan hiihtolenkki Nuuksioon, jonka tein sankassa, koko päivän jatkuneessa lumisateessa, lamppu päässä. Fiilis oli erittäin korkealla, vaikka / sillä:


Alimmaisessa kuvassa siis (muka) näkyvät sukseni, ladulla... Hiihdin Karhusuolta Sorlammelle, siitä lenkkiä myötäpäivään, kurvaus Hynkänlammelle (poikkesin "ladulta" ihastelemaan lampea keittokatoksen alla olevalle kalliotöyräälle), sieltä Pirttimäkeen ja takaisin kotiin. Eli perussetti, mutta ajoitus ja olosuhteet tekivät lenkistä loistavan! Viimeiset kilometrit tuupin lamppu sammuksissa, koska punertavan pimeä taivas antoi aivan riittävästi valoa jopa lopun kuusikossa.

2 kommenttia:

  1. Taidetaan taas missata hyväluminen talvi:( Olis kyllä kiva päästä kunnolla talviurheilemaan myös kotiovelta! Kiitos kuvista.

    VastaaPoista
  2. Ristohan se tuolla harrasti pienimuotoista voimakestävyysharjoittelua:) Aikamoinen urakka edessä!

    VastaaPoista