keskiviikko 1. helmikuuta 2012

Blondit lenkillä

Sehän se onkin aika touhua, tuo blondien lenkkeily. Automatkalla virittäydytään -15 asteen pakkaseen kuuntelemalla sambaa, pidempi tukkainen blondi saa pidettyä auton juuri ja juuri tiellä, välttäen sekä taidon että tuurin avulla törmäyksen vastaantulevan auton kanssa (tässä vaiheessa koira painautuu nolona litteäksi takapenkille), toista blondia tapahtumat vaan naurattavat ja kertomus tiettyjen numeroyhdistelmien esiintymisessä elämän kierrossa sen kun jatkuu.

Lenkillä ei tapahdu mitään normaalista poikkeavaa. Gemma laukkaa ensimmäisen puoli tuntia häntä suorana, mutta laantuu sitten taloudellisempaan raviin. Valokuvamallin ura saa kummallakin odottaa: toinen painaa päänsä näkymättömiin lumihankeen ja toiselta uupuvat tarvittavat resurssit kaikkineen. Kamerakin tilttasi muutaman ruudun jälkeen.

Ihmisseuralainen on selkeästi päässyt ns. pimeälle puolelle (eikä ole eka kerta, kun huomautan asiasta). "Siis täällä ei oo ketään muuta parkissa kuin me!" No vilkasehan lievästi sanoen kuuraista olemustasi, ynnää siihen lämpötila ja toiminta... Normaali ihmiset ovat kotona sohvalla vilttiin kääriytyneinä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti